De {Couscousbar} is pas sinds november 2017 open maar niet meer weg te denken uit het {Javakwartier}. Hier moet je zijn voor met liefde gestoomde couscous met heerlijke zachte kip, rund of groenten. Je kunt je eigen combinatie samenstellen, of kiezen voor een van Nadia’s drie favorieten. Misschien ken je de initiatiefnemers van de Couscousbar al: Samira Dahmani onderneemt al jaren in de buurt, met onder meer {Wellness 1926} en de (recent gesloten) raw food winkel {Strong Food} en Nadia Zerouali is onder meer bekend van haar boeken SOUQ (met Merijn Tol) en Melk & Dadels, en van televisie, waaronder 24Kitchen en Op zoek naar de granaatappel.


Open since November 2017, the {Couscousbar} is already an integral part of {Javaquarter}. It’s the go-to spot for couscous freshly steamed with love, deliciously tender chicken, beef or vegetables. You can make your own combinations, or opt for one of Nadia three favorites. Maybe you’ve already heard about the initiators of the Couscousbar: Samira Dahmani has been doing business in the neighborhood for years, including {Wellness 1926} and the (recently closed) raw food store {Strong Food}. Nadia Zerouali is known for her books ‘SOUQ’ (with Merijn Tol) and ‘Melk & Dadels’ (Milk & Dates), or maybe you have seen her on tv, on 24Kitchen and/or Op zoek naar de granaatappel (In Search of the Pomegrenade).


Javastraat 30
elke dag 12:00 – 21:00 uur
Facebook

Posted by Siem