{Ricardo’s} is een begrip in heel Amsterdam en ver daarbuiten, vanwege zijn heerlijke gerechten uit de Creoolse keuken. Eigenaar {Ricardo} heeft dan ook al zeker 37 jaar ervaring en werkt bovendien alle chefs persoonlijk in. Er is elke dag een andere specialiteit, zoals moksi alesi, heri heri en gerechten met groenten als sopropo en antroewa. Drink er ook een huisgemaakt gemberbiertje bij. Wees er op tijd bij, want Ricardo’s doet alleen aan vers en op is op.

  • Hoe {Ricardo} zijn zaak runt? Lees het in zijn portret.
  • Zelf een keer de Ricardo uithangen? Probeer het met zijn recept voor tjauw min met kip.

{Ricardo’s} is a well-known name throughout Amsterdam and far beyond, because of its delicious dishes from the Creole cuisine. Owner {Ricardo} has more than 37 years of experience and trains all his chefs personally. Every day there’s a different specialty on the menu such as moksi alesi, heri heri and dishes with vegetables like sopropo and antruwa. Be sure to try a homemade ginger beer and take heed: you must come around early, because {Ricardo’s} only serves the freshest of the fresh and while supplies last.


Javastraat 47
elke dag 12:00 – 22:00 uur
www.ricardos-amsterdam.nl

Posted by Siem