{Deze actie is afgelopen! Kom je snel het nieuwe interieur bewonderen?}

 

Steun de nieuwe uitstraling van {Ocakbasi Koksmuts} en krijg een driegangendiner voor twee!

Ocakbasi Koksmuts gaat verbouwen! Het restaurant, dat Zuidoost-Turkse specialiteiten als kebab van de houtskoolgrill en salade van gerookte aubergines serveert, krijgt een hele nieuwe uitstraling. Eentje die nog beter aansluit op de bijzondere smaken van eigenaar {Mustafa}’s specialiteiten.

Het ontwerp is af, de kozijnen zijn afgeplakt en de verfrollers liggen klaar, maar de verbouwing kan nog een klein financieel steuntje in de rug gebruiken. Wil jij helpen dit bijzondere stukje Javastraat voort te laten bestaan? Als je deze maand het project steunt met 50 euro (of meer natuurlijk), krijg je als tegenprestatie een driegangendiner voor twee met een glaasje raki.

Even een foto van hoe jouw bordje eruit kan zien:

Hoofdgerecht Ocakbasi Koksmuts op de Javastraat in het Javakwartier

Foto © Pavel Ananich

Als je nu al zegt: DOE MIJ DIE MAAR, stuur ons dan hier een berichtje. Of lees nog even verder voor de rest van het verhaal.

Als je {Javakwartier} een beetje volgt, weet je misschien dat we niet lang geleden {Mustafa} geïnterviewd hebben over zijn zaken op de Javastraat (hij is ook eigenaar van Bakkerij Kapadokya). Misschien heb je ook gelezen dat {Javakwartier} enkele ondernemingen in de buurt steunt om hun uitstraling beter te laten aansluiten op de kwaliteit en authenticiteit van het aanbod. In deze clip uit het programma Tegenlicht vertelt initiatiefnemer Najah Aouaki waarom dit zo belangrijk is om de gentrificerende buurt inclusief te houden. 

{Mustafa} zei in zijn interview: “Als ik iets wil doen, wil ik het ook echt origineel doen.” Daarom heeft Javakwartier hem voorgesteld aan interieurontwerper {Shoshanna}. Samen bekokstoofden ze een ontwerp, geïnspireerd op de volgende beelden:

Moodboard Ocakbasi Koksmuts

{Ocakbasi Koksmuts} wordt een heus stukje Zuidoost-Turkije op Javastraat 111. De tafel-met-grill waar je met acht personen aan kunt zitten, de trots van het restaurant, krijgt natuurlijk ook een plek in het nieuwe interieur. Ideaal voor een diner met vrienden, familie en collega’s. Daarnaast wordt er in de nieuwe inrichting een hoekje voor kleine kinderen ingericht.

Dus nog één keer de deal: jij een mooie prijs voor een heerlijk driegangendiner en {Mustafa} een nieuwe uitstraling voor zijn restaurant (waar jij vervolgens ook weer van geniet natuurlijk). Ben je nu echt om? Laat dan hier weten dat je wilt steunen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een mailtje met een rekeningnummer en meer informatie over de voucher voor het diner. Vanzelfsprekend krijg je een uitnodiging wanneer de nieuwe inrichting af is. Dan kun je de voucher komen verzilveren voor een driegangendiner voor twee personen met een glaasje raki (exclusief overige drankjes).

Posted by Siem